FOK!kers hebben bord voor kop

Wil ook jij het liefst de gansjes van oma's Ganzenbord de nek omdraaien? Dan hoef je binnenkort niet langer meer op je zolderkamer te blijven zitten. Een paar handige FOK!kers van het ONZ-forum zijn namelijk bezig een eigen Ganzenbord te ontwikkelen.

Exact een maand geleden startte FOK!ker Vlad_Benet een bijzonder topic. Hij nodigde medeforummers uit om samen aan de slag te gaan met een eigen versie van het Ganzenbord: FOK!BORD. "Wat is er nou gezelliger dan 's avonds met je vrienden een fijn spelletje FOK!BORD te spelen?", aldus de TS.

Nu, een maand later, krijgt FOK!BORD eindelijk een beetje vorm. FOK!babe Yvonne, topposter Tong80 en Kees Kankerkachel komen allemaal voorbij. En kijk eens wie er op vakje 23 te zien is?

Zoals gezegd, FOK!BORD is nog niet af.  Nog negentien van de 36 vakjes wachten nog om te worden ingevuld. Je kunt meeklussen in dit topic. Wie helpt mee om te zorgen dat deze op Pakjesavond in de zak belandt?

FOK!bordFOK!BORD heeft ook jouw steun nodig!

Update 10.35 uur:
Dankzij extra aandacht voor dit briljante initiatief, zijn veel meer FOK!kers aan de slag gegaan met FOK!BORD. Hulde! Slechts dertien vakjes dienen nog te worden opgevuld. Hopelijk wordt het bord snel gevuld, en kan een bedrijf worden gevonden om dit spel daadwerkelijk uit te brengen.

FOK!BORD

Het geüpdatete bord