The Last of Us 2-teaser is toch geen teaser

Fans van gamestudio Naughty Dog en de game The last of Us dachten even dat er een hoop mooie dingen zaten aan te komen. Nadat een tijdje terug al werd bekendgemaakt dat Uncharted 4 in ontwikkeling is, leek het er heel even op dat ook The Last of Us 2 in de maak is.

Marek Okon, concept artist voor The Last of Us zette namelijk onderstaande afbeelding op Facebook. In eerste instantie heeft het veel weg van een onderhanden tekening van een wat oudere Ellie, een van de hoofdpersonages uit The Last of Us. Het onderschrift "Let me tease you something. It’s coming " leek niets aan het toeval over te laten. Onmiddelijk schreeuwde fans en andere geïnteresseerden dat dit moest betekenen dat Naughty Dog met The Last of Us 2 bezig is.

Uiteindelijk blijkt de tekenaar de grootste troll van het jaar te zijn. Na een tijdje heeft Okon tegen website Kotaku bevestigd dat het geen teaserafbeelding was, maar een stukje fanart. Een goeie grap of een hele nare? Okon heeft in ieder geval een tijdje voor reuring gezorgd.