Depp geëerd om haar en make-up

Johnny Depp wordt op 15 februari geëerd tijdens de Makeup Artists and Hairstylists Guild Awards in Californië. De acteur neemt dan de eerste Distinguished Artisan Award in ontvangst vanwege zijn samenwerking met kappers en visagisten, schrijft het Amerikaanse entertainmentblad The Hollywood Reporter.

"Hij is een acteur die de vaardigheden van kappers en visagisten gebruikt om zijn personages beter te laten uitkomen", legt een woordvoerder uit. "Depp heeft de kunst van haar en make-up altijd gesteund en hij is altijd respectvol en aardig tegen de mensen die hem opmaken en zijn haar doen."

Depp krijgt de prijs uit handen van visagist Joel Harlow. De acteur werkte met Harlow samen in onder meer The Lone Ranger, Dark Shadows en de Pirates of the Caribbean-films. The Lone Ranger is ook een grote kanshebber tijdens de awardshow. De film werd drie keer genomineerd. Ook de tv-series Breaking Bad en American Horror Story kunnen meerdere keren in de prijzen vallen.

De Makeup Artists and Hairstylists Guild Awards worden uitgereikt aan haarstylisten en grimeurs voor hun prestaties in films, televisie, reclames en theater. De laatste keer dat de ceremonie plaatsvond, was in 2004.


Depp geëerd om haar en make-up (Foto: Novum)