PSV-directeur Sanders stopt ermee

PSV zal na dit seizoen afscheid nemen van algemeen directeur Tiny Sanders. Dit maakte de 56-jarige Sanders vandaag bekend op de nieuwjaarsreceptie van de club.

Sanders, sinds 2010 in dienst van de Eindhovense club, zal zijn verbintenis, die loopt tot het eind van dit seizoen, niet verlengen. "Mijn termijn zit er bijna op. Het was in het begin een uitdaging met een verrassende wending toen bleek dat we financieel niet helemaal gezond waren. Maar het waren binnen PSV boeiende, uitdagende, fascinerende, liefdevolle en energievretende jaren, waar nu een einde aan gaat komen. Uiteraard heb ik de Raad van Commissarissen toegezegd om dit seizoen af te maken als dit bij het zoeken naar opvolging beter uitkomt", aldus Sanders in zijn toespraak.

"Hoewel eigenlijk vier jaar lang dit besluit in principe vaststond moet ik zeggen dat het ook een mooi moment is omdat PSV er eensgezind, met een heldere visie en structureel gezond voor staat. De externe omgeving, met meer beeldvorming dan inhoud, en wat persoonlijke dingen, maken het denk ik ook makkelijker te kunnen wennen aan het idee afscheid te gaan nemen van deze prachtige club. Met iedereen op het Stadhuisplein staan komt zeker weer, en is ook geweldig gewoon als supporter."