Tieten bij elke winst voetbalclub

Tanja Rasmussen is sinds deze week een beroemdheid. De jonge Deense heeft namelijk een unieke manier gevonden om haar favoriete voetbalclub een hart onder de riem te steken. Bij elke overwinning van Brøndby gaat het shirt van de rondborstige brunette omhoog, en toont ze het publiek haar enorme prammen.

Afgelopen weekend was het weer raak. Haar club haalde weer eens drie punten. En *BAM!*, daar ging haar shirtje weer omhoog.

"Het is een traditie die is ontstaan tijdens een weddenschap", verklaart de mooie Deense. "We hadden al een tijdje niet gewonnen, dus beloofde ik mijn vriendin topless te gaan bij de eerste overwinning."

Sedertdien ontbloot Tanja bij iedere winst haar enorme voorgevel. En de fans hebben er even op moeten wachten. Afgelopen werd de eerste overwinning geboekt, en dat op de achtste speeldag.

Oh ja, en het filmpje met de prammen? Check de bron.

Update 22.22 uur
Het Nieuwsblad weet overigens meer van de dame in kwestie. Zoals velen al hadden opgemerkt, is er inderdaad aan haar tieten gesleuteld.

Ook laat Tanja weten voor iedere wedstrijd haar bh thuis te laten. "Dan zou het toch niet meer leuk zijn? Dan kan je me even goed in bikini op het strand zien."