'Zijn uw tieten echt?'

Jodie Marks uit Darwin gaat nooit meer naar de McDonald's. De Australische is er enorm beledigd. De hamburgerbakker achter de kassa vroeg doodleuk aan de 26-jarige of haar voorgevel echt was.

De donkerharige schone wilde donderdag twee dubbele cheeseburgers afrekenen. "De jongeman achter de toonbank staarde naar mijn tieten", klaagt ze. "'Zijn ze echt of nep?', vroeg hij."

"Ik was met stomheid geslagen", vervolgt ze. "Hij stelde de vraag opnieuw, hij wist totaal niet dat zijn vraag beledigend was." Ze zegt het gebeuren als een vernedering te hebben ervaren, zeker ook omdat zijn collega's en andere klanten alles hebben gehoord."

Een woordvoerster van de hamburgergigant heeft de hand in eigen boezem gestoken. "We betreuren het incident en hebben excuses aangeboden aan de klant", aldus McDonald's. "Dit gedrag tolereren we niet."

Marks en haar man zweren nooit meer een voet over de drempel van de snackbar te zetten. De hamvraag blijft helaas onbeantwoord. Of haar prammen echt zijn, weten waarschijnlijk alleen haar man en zijzelf. En de dokter.