Rondborstig blondje tilt auto van 2500 kg

Rachael Simmons uit het Amerikaanse Plymouth is een heldin. De 22-jarige dame heeft haar Jeep van maar liefst 2500 kilo opgetild. De vader van het blondje met de dikke tieten zat vast onder de zware SUV.

Vader Adam was gisteren op de oprit bezig met de auto van zijn dochter. De beste man was net lekker aan het sleutelen, toen ineens de krik het begaf en de voorste as op zijn rechterbeen belandde. Hij schreeuwde het uit van de pijn.

Dochter Rachael hoorde haar vader vanuit het ouderlijk huis schreeuwen en vloeken. Het mollige mokkel rende naar buiten en zag haar vader om hulp roepen. "Wat moet ik doen?", vroeg ze. "Help me, help me!", riep vaderlief.

De struise blondine raakte echter niet in paniek. Uit angst haar vader te verliezen, gebruikte ze alle kracht waarvan ze niet wist dat ze die had. "Ik tilde de auto gewoon op om mijn vader te bevrijden. De adrenaline pompte door mijn lichaam, anders was het me nooit gelukt."

De ambulance was gelukkig snel ter plaatse. Artsen in een naburig ziekenhuis vertelden dat Adam geluk heeft gehad. Als hij nog langer bekneld had gezeten, was het een stuk slechter met hem afgelopen. Hij heeft er slechts een paar lichte verwondingen aan overgehouden. Zijn dochter is er afgekomen met een pijnlijke rug.