Bieber verlicht mooie meisjes

Omdat we allemaal stiekem toch willen weten wat de dekselse vlegel nou weer in z'n hoofd heeft gehaald: Bieber heeft een goede tactiek bedacht om meisjes naar zijn keuze het bed in te krijgen, meldt Shownieuws. 

In de club die hij afgelopen week (vrij letterlijk) onveilig maakte had de Hercules van de 21e eeuw dit keer een zaklamp meegenomen. Meerdere bijzonder nieuwswaardige gebeurtenissen gebeurden vervolgens in de South Pointe-club.

Zo had Bieber én zijn bovenlichaam bedekt, én zijn broek niet rond zijn enkels hangen. Wel was hij uitgerust met een zaklamp en bescheen hij daarmee de gezichten van aanwezigen. Een bron meldt dat Bieber net zo lang in het rond scheen tot hij meisjes zag die hem bevielen.

Vervolgens liet hij zijn medewerk(st)ers en/of vrienden de meisjes vriendelijk doch dringend verzoeken, bij Justin in de VIP Area te komen staan. Daarna nam hij de meiskes mee naar huis. Naar het schijnt is dit al een tijdje zijn nieuwe tactiek. "Hij wordt bij het stappen toch wel lastiggevallen", zegt de bron. "Zo kiest hij de meisjes uit."

Naar verluidt mochten onder anderen Diana Bhokasub (24) en Sophia Rayo (32) Biebers postzegelverzameling bekijken. Nog lang hing er de geur van ambrozijn, vis en champignons in en rond het huis.