FOK! wat een weer... Iets minder buien

Goeiemorgen! De meningen over het weer van gisteren zullen verdeeld zijn. Sommige plaatsen kregen voortdurend buien over zich heen, terwijl er op andere plekken weinig tot niets viel. In de loop van deze maandag zullen de meeste buien langzaam weg moeten gaan trekken.

Nachtelijke buien brachten gisterochtend in het westen plaatselijk (niet overal!) meer dan tien millimeter. Vervolgens verplaatste de neerslag zich meer naar het binnenland toe en op een enkele plek onweerde het ook even. Bij mij thuis bleef het overdag droog en dit plaatje zullen we vanmiddag ook zien. De meeste nattigheid komt in het binnenland voor, en de meeste zon vinden we in het westen. Later op de dag moet het dan op veel meer plaatsen droog gaan worden. De wind komt uit een westelijke richting en neemt af naar matig. Met 16 graden is het nu niet bepaald heet te noemen.

De komende dagen is het licht wisselvallig. Er is af en toe wat zon en er kan een lichte bui vallen. De temperatuur blijft met 15 tot 17 graden ondermaats.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

kikvors
Een kikker die op zijn dooie gemak naar de wereld kijkt. Hij wist niet dat KlapMongeaul hem op de foto heeft vastgelegd.