Kim Kardashian heeft buik vol van paparazzi

Kim Kardashian staat graag in de belangstelling, maar de zwangere realityster begint zich steeds meer te ergeren aan paparazzi. Nu ze bijna moet bevallen, wordt Kim door een horde fotografen gevolgd. "Laat me alsjeblieft genieten van de laatste maand van mijn zwangerschap", vraagt Kim via Twitter aan de paparazzi.

Kardashian schrijft dat ze zich bedreigd voelt door de vele fotografen. "Ik liet ze geen foto van me maken vandaag. Ze zeiden: als je ons geen foto's laat maken, zorgen we voor een gevaarlijke leefomgeving voor je", schrijft Kim. "Hoe durven ze mij en mijn ongeboren kind te bedreigen. Dit is echt uit de hand gelopen."

Kim vraagt de fotografen om meer privacy. "Ik weet dat ik een publiek figuur ben. Ik ben dol op mijn leven, maar als de camera's uit gaan wil ik ook wel eens een pauze. Ik ben nu 32 en sta op het punt moeder te worden. Ik ben geen 25 meer en ga niet meer elke dag stappen."

De realityster heeft een relatie met rapper Kanye West, die geen fan is van de camera's rondom zijn geliefde. West heeft al langer een haat-liefdeverhouding met de paparazzi. Kim vindt dat ze in haar recht staat foto's te weigeren. "Elke foto die ze nu maken is niet flatteus", schrijft Kardashian, die veel aankwam tijdens haar zwangerschap. "En er worden steeds rare verhalen geschreven, dus waarom zou ik poseren voor foto's?"