Afhaalchinees garantie voor neuken

Het zal wel snel drukker worden bij 'De Lange Muur', 'Lotus', 'Peking' of andere toko's met weinig originele namen. Uit een onderzoek is namelijk gebleken dat mensen die geregeld hun eten afhalen bij de Chinees, kebabtent of andere vreetschuur veel meer seks hebben.

Een Britse afhaalvoerboer heeft zijn klanten gevraagd naar hun kijk op eten en seks. Van de tweeduizend ondervraagden gaf maar liefst 60 procent aan dat ze op dezelfde avond dat ze op de bank van een afhaalmaal genoten, nog seks hadden. En meer dan een derde heeft aangegeven dat een avondje zelf koken de kans op een avondje rampetampen naar de kloten helpt.

Sommige afhalers wachten niet tot ze het eten in huis hebben. Zij hebben seks op de stoep voor de afhaalchinees terwijl ze op hun maaltijd wachten.

Een eigenaar van een Indiase toko in Wimbledon kan zich wel vinden in de uitslag van het onderzoek. "We maken het onze klanten gemakkelijk", aldus Shamim Miah. "Daarnaast bevatten veel gekruide gerechten ingrediënten waar je geil van wordt."