Battlefield 4-bèta voor Battlefield 3 Premium-leden

De bèta van Battlefield 4 zal naar verluidt geopend zijn voor Battlefield 3 Premium-spelers. Spelers die het spel Medal of Honor: Warfighter Limited Edition gepre-orderd hebben, zullen toegang krijgen tot de Battlefield 4-bèta in de herfst van 2013, dat heeft Electronic Arts eerder bevestigd. Een DICE-manager vertelde later dat de studio ook andere manieren om toegang te kunnen krijgen tot de bèta zal aankondigen.

Met de onthulling van Battlefield 4 op GDC en de release van de eerste trailer van de game nog in het vooruitzicht, wordt vanuit sommige hoeken beweerd dat de Russische versie van EA Origins exclusieve toegang geeft tot de bètaversie van Battlefield 4, als extraatje voor spelers die lid zijn van Battlefield 3 Premium. 

De game zal zich ook in deze titel bezig houden met moderne oorlogvoering, aldus DICE-manager Karl Magnus Troedsson. Hij zei in augustus: "We feel this place is a place we can be and continue with the series. Battlefield 4 can live in this space and be very successful."

De lanceerdatum van Battlefield 4 wordt geschat op eind 2013.

Battlefield 4