Gudelj blij met spel, Bosz met uitslag

NAC-trainer Nebosja Gudelj vindt dat zijn ploeg het goed doet. De Bredanaars speelden zaterdag gelijk tegen Heracles Almelo (1-1). Peter Bosz kon leven met het resultaat.

"We behielden de motivatie om te winnen, ondanks de achterstand. We bleven vooruit verdedigen en deden alles wat gepland was. Complimenten aan mijn team, ik kan ze weinig verwijten. Ik ben tevreden met het spel, maar niet met de uitslag", zei hij na afloop tijdens depersconferentie.

Aanvaller Anthony Lurling vond het gelijkspel geen goede weergave van het vertoonde spel. "We begonnen heel slap, maar vanaf de 25ste minuut hebben we constant druk gezet", zei de routinier tegenover de camera's van Erevisie Live

Heracles-trainer Peter Bosz spreekt van een terechte uitslag. "Ik wilde vooral dat mijn spelers scherper zouden starten. Dat is gelukt, we lieten NAC achter de bal aanlopen. Daarna was het logisch dat de ploeg gelijk maakte, we konden de vrije middenvelder niet meer vinden. Een gelijkspel is over de hele wedstrijd een terechte uitslag."