Onderzoek natuurgebied Wassenaar afgerond

Het onderzoek in het natuurgebied in Wassenaar waar donderdag het lichaam van de 13-jarige Anass Aouragh werd gevonden is afgerond. Dat meldt een politiewoordvoerder vrijdagmiddag. Of er iets is gevonden, wil de zegsman niet vertellen. Ook wil de politie nog niets kwijt over de vraag wat tot de dood van de jongen heeft geleid.

De politie deed vrijdagmiddag opnieuw onderzoek in het gebied, waarbij een deel van het terrein werd afgezet. De politie besloot tot het onderzoek naar aanleiding van een melding, waarover geen mededelingen worden gedaan.

Het Nederlands Forensisch Instituut verricht vrijdag sectie op het lichaam. De politie liet eerder op de dag weten nog veel vragen te hebben over de dood van het slachtoffer. "Alle opties liggen nog op tafel."

De 13-jarige Anass uit Wassenaar werd woensdagavond als vermist opgegeven. Hij was niet meer thuisgekomen nadat hij reclamefolders had bezorgd in de wijk Oostdorp. De politie liet vanwege de vermissing een Amber Alert uitgaan, dat na de vondst van het lichaam werd ingetrokken.