Docente misbruikt jongen met stoornis

Een 17-jarige jongen uit het Californische San Diego is misbruikt door een voormalig docente van hem. De vrouw is zelfs zwanger geworden van de jongen die op dat moment 16 jaar oud was.

Kelly McKenzy Watson leerde de jongen vorig jaar kennen in New Haven Youth And Family Services in Zuid-Californië, een instelling voor jongens met een psychische stoornis waar zij een tijdje heeft lesgegeven. Nadat de jongen ontslagen was uit de inrichting hield de docente contact met de jongen waarbij ze dus ook seks met hem heeft gehad.

Watson werd deze week een celstraf opgelegd wegens seks met minderjarigen, maar van de rechter mag ze eerder vrijkomen omdat ze moet bevallen. Tussen haar en de aanstaande vader is nog steeds alles flex. "Hij houdt heel veel van haar en hij kijkt uit naar de geboorte van de baby", laat Watsons advocaat Mary Ellen Barrett weten.

De blondine moet nog tot april blijven zitten en komt dan vervroegd vrij om te bevallen. Ze mag echter nooit meer met minderjarigen werken en mag ook geen contact onderhouden met haar slachtoffer. De jongen mag echter wel aanwezig zijn bij de bevalling. Hij wil daarnaast ook actief betrokken worden bij de opvoeding van het kind. Het is niet bekend welke stoornis de jongen heeft of heeft gehad.


Een filmpje met daarin de juf tijdens haar arrestatie vorig jaar