Red Band trailer Roman Coppola's A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III

Niemand in de filmwereld kan om de Coppola-familie heen. Vader Francis Ford Coppla is wereldberoemd, zijn dochter Sofia heeft haar sporen als regisseuse inmiddels ook verdiend en nu wil zoon Roman Coppola het ook eens proberen als regisseur. Of hij de familienaam hoog kan houden is echter lastig te beoordelen na de onlangs uitgebrachte red band trailer. 

Roman Coppola's eerste volledige speelfilm wordt A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III, op het oog een zeer eigenzinnig werkje. Hierin wordt womanizer en succesvol grafisch ontwerper Charles Swan III (Charlie Sheen) gedumpt door zijn vriendin (Katheryn Winnick). Zijn leven komt op de kop te staan: hij weet niet meer wat hij met zijn liefde en leven aan moet. Charles krijgt last van nachtmerries over zijn vorige relaties en beland in diepe put als hij zijn leven terug op de rails probeert te krijgen.

In de net uitgebrachte red band trailer krijgen we daadwerkelijk een enigszins excentrieke blik in de gedachtegang van Charles Swan III. In de trailer die eerder uit werd gebracht wordt een beter beeld geschetst van hoe de film zal gaan zijn en zijn de invloeden van het samenwerken met Wes Anderson goed zichtbaar. Roman Coppola boekte tot dusver succes in Hollywood als assistent regisseur en/of schrijver van onder meer The Darjeeling Limited en Moonrise Kingdom

Buiten Sheen en Winnick spelen onder meer ook Jason Schwartzman, Bill Murray (beiden hebben tevens veelvuldig samengewerkt met Anderson) Aubrey Plaza, Patricia Arquette en Mary Elizabeth Winstead in de film. Een Nederlandse releasedatum is nog onbekend.