Een druk jaar voor Sims 3

Electronic Arts heeft drie nieuwe uitbreidingen en een accessoirespakket voor De Sims 3 aangekondigd. Deze moeten allemaal dit jaar uitkomen.

Vanaf 7 maart zal De Sims 3 Studententijd beschikbaar zijn. Er is een nieuwe universiteitstad met tal van locaties om te bezoeken zoals de bowlingbaan en SimBurger. Er zijn verborgen talenten ontdekken via buitenschoolse activiteiten zoals het maken van muurschilderingen, het spelen van balletje hooghouden op het universiteitsplein en nog veel meer. Zodra Sims zich voor de universiteit hebben ingeschreven, moeten ze een van de zes hoofdvakken kiezen om examen in te doen. Van lesactiviteiten tot hoofdvakspecifieke voorwerpen, De Sims 3 Studententijd zal je Sims-personage klaarstomen voor verschillende voordelen in hun carrière zoals meer salaris, snellere promoties, hogere baanniveaus, nieuwe kansen en meer.

In juni komt De Sims 3 Exotisch Eiland uit. Dit uitbreidingspakket speelt zich af aan de zonnige kust van een tropisch paradijs. Met aanpasbare woonboten kun je koers zetten naar andere onbekende eilanden, je eigen vakantieresort opzetten en de nieuwe vaardigheid 'duiken en snorkelen' onder de knie krijgen. De Sims 3 Exotisch Eiland introduceert nieuwe manieren om te bouwen – of het nu een luxe vijfsterrenresort is, een bungalow aan het water of een woonboot.

In de herfst komt een nieuw accessoirespakket uit met kleding en decoraties geïnspireerd door legendarische filmthema's en omgevingen. Daarnaast kunnen Sims deze herfst naar de toekomst reizen in een nieuw uitbreidingspakket dat momenteel nog geen titel heeft. Het wordt dus een druk jaar voor Sims-gamers.