Fan daagt Ibrahimovic uit om domeinnaam

Zlatan Ibrahimovic maakte afgelopen zomer de overstap van AC Milan naar Paris Saint-Germain. Een oplettende fan van de Franse ploeg kwam erachter dat de domeinnaam Zlatan.fr nog beschikbaar was en nam deze snel in bezit. De fan is bereid om de domeinnaam aan Ibrahimovic af te geven, maar daar moet de Zweed wel iets voor doen.

Zodra Ibrahimovic aan een van de uitdagingen die de onbekende supporter heeft bedacht heeft voldaan, dan zal de domeinnaam Zlatan.fr in bezit van de spits komen. "Toen je voor mijn geliefde club ging spelen, was het voor mij een grote verrassing dat de domeinnaam Zlatan.fr nog altijd beschikbaar was. Ik heb toen snel gehandeld, omdat ik niet wilde dat een kwaadwillend persoon jouw naam en imagorechten zou stelen."

De fan vervolgt: "Ik geef je nu de kans het in handen te krijgen. En zoals je snapt stel ik voor dat we dat doen zonder advocaten en eindeloze procedures. Dat zou een verspilling van geld en tijd zijn voor ons beiden. In plaats daarvan heb ik een veel grappiger idee. Ik ben een goede jongen en jij mag de wapens kiezen."

De supporter heeft twaalf uitdagingen uitschreven waaruit Ibrahimovic moet kiezen om de site in bezit te krijgen. Ze zijn even hilarisch als belachelijk te noemen. Hieronder een opsomming van de uitdagingen.

1. Geef mij een shirt van Paris Saint-Germain met mijn naam erop en de quote Na Zlatan ben jij de allerbeste!

2. Kom een maand bij mij wonen. Op die manier kan ik altijd zeggen: Ibra? Ja hoor, die heeft een tijdje bij mij op de bank gelogeerd.

3. Geef me drie seizoenkaarten voor het leven, voor mijn twee vrienden en mezelf.

4. Win van mij bij een strafschoppenwedstrijd in het Parc des Princes.

5. Versla me met taekwondo, ik heb gehoord dat je daar vrij goed in bent. Aangezien ik het niet kan, raad ik je aan deze uitdaging aan te gaan.

6. Geef mij een lok haar als cadeau. Simson haalde zijn kracht uit zijn haar; ik denk dat het bij jou net zo werkt.

7. Versla me met FIFA 13. Jij kiest de teams, maar goed: je verslaat me sowieso niet.

8. Scoor van dertig meter afstand met een omhaal. Grapje, dat kun je echt niet.

9. Laat me je publiekelijk in het gezicht slaan, zonder te reageren.

10. Geef mijn vriendin een foto van jezelf met ontbloot bovenlijf. Dit is niet mijn favoriet, maar ik ben het zat dat haar ogen zo oplichten als jij je shirt uittrekt.

11. Zorg ervoor dat Neymar in 2013 naar Paris Saint-Germain gaat.

12. Vraag me of je dit domein gratis mag hebben, maar wel face to face en in het Frans.

Het is nog onduidelijk of Ibrahimovic al gehoor heeft gegeven aan het aanbod. Ook is niet bekend of hij überhaupt wel interesse heeft in de domeinnaam Zlatan.fr, om voor eventuele reclame-doeleinden te gebruiken. De Zweed strijkt jaarlijks namelijk al een bedrag op van bijna vijftien miljoen euro.

Onbekende fan daagt Ibrahimovic uit om domeinnaam (Foto: Pro Shots)