Halle Berry en ex bereiken overeenkomst

Halle Berry en haar ex Gabriel Aubry hebben donderdag een overeenkomst bereikt. Aubry ging vorige week op de vuist met de huidige vriend van de actrice, Olivier Martinez.

Aubry kreeg vervolgens een contactverbod waardoor hij niet in de buurt mocht komen van zijn dochter, maar dat liep donderdag af. Aubry vroeg op zijn beurt een contactverbod aan voor Martinez, maar of dat is toegewezen is onduidelijk.

De advocaten van beide partijen lieten na de hoorzitting weten dat op vriendschappelijke wijze een overeenkomst is bereikt. Verder worden er geen mededelingen gedaan over de zaak. Of ook afspraken zijn gemaakt over de 4-jarige Nahla, de dochter van Berry en Aubry, is niet duidelijk.

Het model en de 46-jarige actrice liggen al sinds hun breuk in 2010 met elkaar overhoop over de voogdij over hun dochter. Aubry en Martinez kregen vorige week slaande ruzie, waarna Aubry werd gearresteerd. Aanleiding voor de knokpartij zou de voogdij zijn geweest. Aubry hield onder meer een blauw oog en een gebroken rib over aan het gevecht.