Sexy dochter verkoopt papa's auto

Een man uit de Amerikaanse staat Oregon heeft onlangs zijn 35 jaar oude auto op eBay gezet. Om op te vallen tussen de vele autoverkopers, besloot Kim Ridley een lekker wijf in te zetten. Dat was niemand minder dan zijn bloedmooie dochter, die dankzij haar sexy poses de auto voor een flinke prijs wist te verkopen.

De beste man wilde graag van zijn banaangele Datsun uit 1977 af. Het ding had al bijna 50.000 mijlen op de teller, dus het werd tijd voor een andere wagen. Hij vroeg de 20-jarige Lexxa of zij papa wilde helpen met de verkoop.

Dochterlief was niet te beroerd om papa te helpen. De blonde stoot trok een paar hoge laarzen aan, en ging slechts gehuld in een slipje en strak topje tegen de auto staan. Ook werd de Jap tussen haar benen door gekiekt.

De actie heeft wel succes gehad. De ouwe bak kreeg twee weken geleden voor maar liefst 7.500 dollar een andere eigenaar. Ondanks protesten als 'dit gaat te ver, deze man buit zijn dochter seksueel uit', heeft vaderlief geen spijt. "Als het niet goed had gevoeld, had ik het niet gedaan", zo laat Ridley weten.

Ohja, pics or it didn't happen!