FOK! wat een weer...Wolkenvelden

Goedemorgen! We hadden gisteren nog geluk met het weer, want de hele middag en avond lag er een lijn met buien over de Noordzee. In de avond trokken deze buien langzaam naar het zuiden toe en kregen ook de Waddeneilanden hiermee te maken. Elders viel er slechts plaatselijk wat regen en tot de avond zal hier vandaag niet zo veel verandering in gaan komen.

Op veel plaatsen zal het dus overwegend bewolkt zijn en verspreid over het land valt er wat lichte regen, maar in het noordwesten ligt nog steeds die buienlijn in de buurt. Het is overigens niet uitgesloten dat het in de avond op meer plaatsen wat harder gaat regenen en daarbij is er zelfs een kleine kans op onweer.  De wind komt uit een noordelijke richting en neemt later op de dag langs de kust toe tot vrij krachtig of krachtig. Door de noordelijke wind zal het in het zuidoosten niet veel warmer dan 6 of 7 graden worden, terwijl de temperatuur aan zee nog tot 9 graden kan oplopen. Vergeleken met mijn weerbericht van gisteren zien de vooruitzichten er nog steeds hetzelfde uit: licht wisselvallig weer met lichte vorst in de nacht.

Wij zouden graag zien waar onze users vandaag uithangen en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's verschijnen bij het weerbericht van morgen.

Wil je eindelijk wel eens weten waarom het steeds precies boven jouw hoofd regent? Of waarom de zon altijd lijkt te schijnen op het moment dat jij met een kater wakker wordt? Mail je vragen over het weer naar weer@fok.nl en de weercrew maakt je weer wijzer.

TijgerbolletjeEen Tijgerbolletje? KlapMongeaul besloot om deze foto te maken en de rest maar aan de natuur over te laten. Fraai zijn ook de vliegen die erop zitten.