Extra content XCOM : Enemy Unknown

2K Games en Firaxis Games hebben vandaag aangekondigd dat er twee contentpacks voor XCOM: Enemy Unknown in de maak zijn. Daarnaast is de Elite Soldier pack die eerder gratis beschikbaar was bij de pre-order nu te koop voor iedereen.

De eerste DLC heet 'Slingshot Content Pack' en komt binnenkort beschikbaar. Van de tweede uitbreiding is niets bekend. In de Slingshot Content zijn er nieuwe Council-missies, waarin spelers een raadselachtig Triad tegenkomen, een buitenaards schip en vechten ze tegen aliens in het luchtruim van China. Er zijn drie nieuwe mappen een nieuws squad personage met een unieke verhaallijn en eigen stem en nieuwe aanpassingsmogelijkheden voor personages. Hieronder zie je enkele screenshots van de uitbreiding. Over de prijs en precieze datum komt binnenkort meer informatie.

Het Elite Soldier Pack bevat meer mogelijkheden om soldaten aan te passen:

  • Classic X-COM Soldaat: spelers krijgen meteen een nieuwe rekruut in hun barakken die geïnspireerd is op de soldaten in het originele spel
  • Soldier Deco packs: Spelers kunnen hun soldaten uitrusten met nieuwe pakken, zoals de van de Hyperion en Reaper. Dit is alleen een uiterlijke bonus.
  • Complete kleuraanpassingen: alle armor kunnen met keuze uit meerdere kleuren aangepast worden

Dit pack is te koop voor € 4.49 voor PlayStation 3 en pc. Voor Xbox 360-spelers kosten de extra mogelijkheden 400 Microsoft Points.

XCOM: Enemy Unknown is uit voor PlayStation 3, Xbox 60 en pc.

XCOM: Enemy Unknown Slingshot

XCOM: Enemy Unknown Slingshot

XCOM: Enemy Unknown Slingshot

XCOM: Enemy Unknown Slingshot

XCOM: Enemy Unknown Slingshot