Estelle Cruijff niet verhoord in zaak-Hari

Estelle Cruijff is dinsdag toch niet verhoord. De vriendin van Badr Hari zou tijdens een eerdere verklaring tegen de politie hebben gelogen over het voorval op dancefeest Sensation, waar de kickbokser iemand had mishandeld. Estelle zou dinsdag weer haar verhaal moeten doen, maar was daar volgens een psycholoog niet toe in staat.

De ex van oud-voetballer Ruud Gullit verscheen met haar advocaat Bram Moszkowicz bij de rechtbank, maar kwam twintig minuten later onverrichter zake weer naar buiten, meldde RTL Boulevard 's avonds. Miljonair Koen Everink, die klappen kreeg van Hari op het dancefeest in de Amsterdam Arena, is maandag wel verhoord. Everink raakte zwaargewond.

Ook Evert Santegoeds wordt aan de tand gevoeld in de zaak. De showbizzdeskundige van roddelblad Privé sprak Hari kort na het vermeende incident en zou geen verwondingen aan diens handen hebben gezien. De kickbokser wordt verdacht van poging tot doodslag en zit sinds eind juli in voorarrest. Hij heeft een gedeeltelijke bekentenis afgelegd. Ook de 34-jarige Ferhat Y. uit Eindhoven zit vast als verdachte.