'Kanye in sekstape met nep-Kim'

Kanye West is naar verluidt te zien in een sekstape. De Amerikaanse entertainmentwebsite Radar Online beweert een video in handen te hebben waarop te zien is dat de rapper het bed deelt met een meisje dat precies lijkt op zijn vriendin Kim Kardashian. Ook Kardashian was al eens te zien in een pikante video.

Het meisje verklaart in de sekstape 18 jaar oud te zijn. Ze is bij Kanye omdat zij geen seks meer heeft met haar man. De film duurt in totaal twintig minuten. De opnames zouden zijn gemaakt vlak voordat de 35-jarige Kanye een relatie kreeg met Kim.

West zou er kapot van zijn dat de tape is uitgelekt. "Hij was bijna in tranen toen hij hoorde dat de video ergens circuleert", zegt een ingewijde.

Het avontuurtje van Kardashian en haar toenmalige vriendje, zanger Ray J, in de slaapkamer dateert uit 2007. De video Kim Kardashian: Superstar is nog steeds een van de best verkochte sekstapes. Kanye liet in het nummer Clique al merken dat hij die video wel kan waarderen. "Mijn meisje is een superster dankzij een homevideo", rapt hij.