[Premier League] Spurs niet voorbij Norwich

Tottenham Hotspur is er zaterdag niet in geslaagd om in eigen huis Norwich City te verslaan. Het werd op White Hart Lane 1-1. Mousa Dembélé bracht de ploeg van coach Andre Villas-Boas nog wel op voorsprong, maar vijf minuten voor tijd haalde Norwich de Londenaren bij door een doelpunt van Robert Snodgrass.

Norwich had in de slotfase zelfs kansen op de overwinning. Brad Friedel voorkwam echter dat Spurs op eigen veld verloor. De 41-jarige Amerikaanse keeper keerde enkele goede inzetten van The Canaries.

Everton keerde puntloos terug naar Liverpool na een bezoek bij West Bromwich Albion. Het werd 2-0, door doelpunten van Shane Long en Gareth McAuley. John Heitinga bleef 90 minuten op de bank bij Everton.

Het duel tussen Wigan en Stoke City eindigde in 2-2. Shaun Maloney sloeg al na vijf minuten toe uit een penalty. Jonathan Walters bracht Soke op gelijke hoogte in de 40e minuut, ook uit een strafschop. In de tweede helft scoorden Franco Di Santo van Wigan en Peter Crouch de andere twee doelpunten.

Het tot nog toe verrassend sterke Swansea City van coach Michael Laudrup kwam thuis niet voorbij Sunderland. Het werd in Wales 2-2. Wayne Routledge en Miguel Michu scoorden voor de thuisploeg, Steven Fletcher deed dat twee maal voor de bezoekers.

Spurs niet voorbij Norwich City (Foto: Novum)