De la Rosa: "HRT gaat tijdens race verrassen"

Pedro de la Rosa denkt dat het HRT F1 Team vandaag tijdens de Grand Prix van Canada kan gaan verrassen. De Spanjaard kwalificeerde zich gisteren in Montreal op plaats 21, voor de Marussia's en denkt dat er meer in het vat zit.

"Ik ben heel erg blij. Voor mezelf en het team. In Monaco hadden we een goede kwalificatie maar hier was het zelfs beter. Het doel was om onze snelste ronde te rijden en dat is ons gelukt. Een 1:17.4 was een goede rondetijd al had het zelfs nog beter kunnen zijn."

En dat is volgens De la Rosa nog niet alles. "We zijn het hele weekend hier in Canada erg snel, dat is niet zomaar een incident dus we zullen tijdens de race ook snel zijn. Op de zachte banden kan ik erg constant rijden, nog belangrijker is dat we op de rechte stukken erg snel zijn waardoor we kansen krijgen om anderen in te halen. Ik denk dat we tijdens de race met iedereen gevechten aan kunnen gaan. Onze snelheid is erg goed en de wagen is stabiel tijdens het remmen. Ik denk dat we zomaar kunnen gaan verrassen!"