Nieuwe trailer voor Snow White and the Huntsman

Er is een nieuwe trailer verschenen voor Snow White and the Huntsman. In de trailer zien we nieuwe beelden voorbij komen uit de film met Kirsten Stewart als Sneeuwwitje, Chris Hemsworth als de jager, Sam Clafin als de Prins en Charlize Theron als de kwaadaardige koningin. De trailer was het afgelopen weekend voor het eerst te zien op de WonderCon conventie.

In de epische bewerking van het wereldberoemde sprookje van Sneeuwwitje speelt Kristen Stewart de enige persoon die eerlijker is dan de gemene koningin (gespeeld door Oscar winnares Charlize Theron) die er op uit is om haar te vernietigen. Wat de laaghartige regentes niet weet is dat de jongedame in kwestie getraind is in de kunst van oorlogsvoering, door de jager (Chris Hemsworth, Thor) die was ingehuurd om haar te vermoorden.

Sam Claflin (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) is in de film te zien als de prins die betoverd is door de schoonheid en kracht van Sneeuwwitje. De adembenemende nieuwe bewerking van het legendarische sprookje is in de vertrouwde handen van Joe Roth, die we ook kennen als de producer van Alice In Wonderland en producer Sam Mercer (The Sixth Sense). Snow White and the Huntsman is geregisseerd door Rupert Sanders, die een grote naam is als het om visuele spektakels gaat.

Snow White and the Huntsman draait vanaf 7 juni in de Nederlandse bioscopen.