Paramount schuift met verschijningsdata films

Onlangs werd bekend dat voor een aantal films een nieuwe datum van verschijning was geprikt. Piranha 3DD, Anna Karenina, Lola Versus en Cold Night of Day zijn echter niet de enige films die een nieuwe verschijningsdatum hebben gekregen. Via het entertainmenttijdschrift Variety vernemen we dat ook Paramount er voor heeft gekozen om een aantal films op een ander moment uit te brengen.

De film One Shot zou oorspronkelijk in februari 2013 uitkomen, maar Paramount is zo tevreden met de huidige ontwikkeling van het filmproject dat de film nu al vanaf 21 december dit jaar in de bioscoop te bewonderen zal zijn. One Shot zal de strijd aangaan met films als Antoine Fuqua's Hunter Killer, Life of Pi en Kathryn Bigelow’s Hunt For Osama. One Shot is geregisseerd door Christopher McQuarrie (The Way Of The Gun) en kent een sterke cast met onder meer Tom Cruise, Rosamund Pike, David Oyelowo, Richard Jenkins, Alexia Fast, Robert Duvall, Jai Courtney en Werner Herzog.

Ook de releasedatum van Teenage Mutant Ninja Turtles is bekendgemaakt. De film, waarover verder nog helemaal niks bekend is gemaakt zal met de Kerst van 2013 verschijnen. De film World War Z is vertraagd naar de zomer van volgend jaar. De bewerking van het gelijknamige boek van Max Brooks zou eigenlijk in december van dit jaar op het witte doek verschijnen maar is verplaatst naar 21 juni 2013. In de globaal apocalyptische zombiefilm zien we onder meer Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz, James Badge Dale, Matthew Fox en David Morse in de belangrijkste rollen.