Pre-orders Mass Effect 3 hoger dan bij Mass Effect 2

Will Graham, product manager bij EA, heeft aangegeven dat het aantal pre-orders van Mass Effect 3 een stuk hoger uitvalt dan bij Mass Effect 2. Hierbij overtreft het aantal pre-orders dan ook de verwachtingen van EA. Om hoeveel pre-orders het exact gaat, zei Graham niet.

Mass Effect 1 verscheen enkel voor Xbox 360 en pc. Dit was bij Mass Effect 2 eerst ook het geval waarbij de game later alsnog uitkwam op PlayStation 3. Dit is de eerste keer dat EA een Mass Effect-game gelijktijdig uitbrengt op drie platformen.

De reclamecampagne van EA werpt dus uiteindelijk zijn vruchten af. Hierbij proberen ze het publiek op elke manier te bereiken, via televisie met vele trailers, sociale media zoals Facebook en met stunts waarbij ze de game op verschillende plaatsen de lucht in schieten met behulp van weerballonnen. Mass Effect 3 ligt op 8 maart in de winkels voor zowel Xbox 360, pc als PlayStation 3. Daarnaast zijn er nog drie screenshots vrijgegeven waar we Shepard in een wat meer comfortabelere outfit zien.

Mass Effect 3

Mass Effect 3

Mass Effect 3