Internetverbod milf na sturen naaktfoto's

Lori David heeft van de rechter een internetverbod opgelegd gekregen. De 38-jarige milf uit het Texaanse Katy heeft namelijk naaktfoto's gestuurd naar een vriend van haar 16-jarige zoon.

Het begon allemaal eind vorig jaar toen David vrijwilliger was op de school van haar zoon. Het klikte nogal met een van zijn klasgenoten, die tevens de zoon was van een vriendin met wie ze geregeld jogde. De blondine en de hitsige puber wisselden via Facebook een aantal berichten uit.

In november vorig jaar nam het contact een pikante wending. David stuurde het kereltje twee pikante foto's. Op de ene stond zij topless terwijl ze op de andere foto in evakostuum geknield op bed zat. Uiteindelijk kreeg de politie er lucht van waarna zij twee weken later in de boeien werd geslagen.

Er hing de mooie moeder een gevangenisstraf van maar liefst tien jaar boven het hoofd. In de rechtbank barstte zij dan ook in snikken uit, waarna de rechter zich opvallend mild toonde. Hij heeft haar een voorwaardelijke gevangenisstraf van vijf jaar opgelegd, met enkele harde eisen.

De milf mag al die tijd niet voor privédoeleinden het internet op. Ook mag zij niet meer SMS'en, tenzij het naar directe familie is. Daarnaast mag ze de school van haar zoon nooit meer bezoeken, tenzij het voor die ene keer is als hij is geslaagd. Tenslotte blijft ze voor de duur van 15 jaar in het register met zedendelinquenten staan.


Een filmpje met de milf die niet op FOK! kan