5-voudige milf doet 16-jarige Wow-speler

Angie Jenkins uit Lowell, in de Amerikaanse staat Michigan, draait voor ruim zeven jaar de bak in. De 34-jarige moeder van vijf kinderen heeft de liefde bedreven met een 16-jarige jongen die ze had leren kennen dankzij 'World of Warcraft'.

De struise blondine leerde de knul via de online game kennen toen hij 15 was. De knul was koud 16, toen zij vorig jaar de lange reis aflegde naar Buffalo in de staat New York. Daar leerde de geile milf op de achterbank van de auto de knul wat er zoal op liefdesgebied te koop is.

Al snel kregen de ouders van de jongen lucht van het avontuurtje van hun zoon. In zijn gsm zagen ze dat hij een aantal keren was gebeld door een nummer uit een andere staat. Zij gingen zoals het goede ouders betaamt naar de politie. Rechecheurs troffen later pornografische afbeeldingen van de knul aan die hij naar Jenkins had gestuurd.

Volgens de recherche had de jonge moeder een auto gehuurd om de reis van 600 kilometer af te leggen. Op de parkeerplaats van een warenhuis werd de vijfvoudige moeder zo mogelijk nog verder uitgewoond door de wellustige puber. Later noemde zij het slachtoffer een lafaard en dreigde ze zichzelf van kant te maken als hij de relatie zou verbreken.

De politie heeft Jenkins vorige maand opgepakt. Donderdag is zij veroordeeld tot meer dan zeven jaar celstraf wegens seks met een minderjarige. Ook moet zij hem 4.480 dollar schadevergoeding betalen voor dit schokkende misdrijf.


FOK! wenst de knaap veel sterkte toe