[Jupiler League] Uitslagen (25/09/2011)

FC Eindhoven en FC Zwolle hebben zondag met 2-2 gelijkgespeeld in de Eerste Divisie. Door de remise blijft de strijd om de periodetitel nog onbeslist. Eindhoven houdt een voorsprong van drie punten op Zwolle en kan volgende week de periodetitel pakken. Telstar speelde thuis gelijk tegen SC Veendam. Het werd in Velsen 1-1.

Rob van Boekel schoot Eindhoven voor rust naar 1-0, maar Nassir Maachi maakte na een klein uur gelijk. Na een rode kaart voor Mustafa Saymak van Zwolle zette Josemar Makiavala Eindhoven opnieuw op voorsprong. Ondanks het ondertal kwam Zwolle nogmaals terug. Joey van den Berg zette de bezoekers weer op gelijke hoogte met de Brabantse ranglijstaanvoerders.

Telstar deed het na de midweekse zeperd in de beker tegen Achilles'29 beter tegen SC Veendam. De Noord-Hollandse club kwam via Johan Plat in de achtste minuut al op voorsprong. Lars Lambooij maakte aan het begin van de tweede helft gelijk voor de Groningers, die in de beker door de amateurs van Berkum werden uitgeschakeld.