'Huis Yolanthe is voor haar moeder'

Rici van Kasbergen, de moeder van Yolanthe Sneijder-Cabau, verruilt Volendam voor Hilversum. Aan het dagblad De Gooi- en Eemlander laat Rici weten dat Wesley en Yolanthe een huis voor haar hebben gekocht aan de Hoge Naarderweg.

Al dagen wordt er gesproken over de nieuwe aankoop van Inter-voetballer Wesley en zijn vrouw Yolanthe in de mediastad. Nu blijkt dat het huis voor de moeder van Yolanthe is. Ze is erg blij dat ze terug kan keren naar Hilversum. "Ik ben ziek, ik heb een nekhernia. Ik voel me niet lekker en daarom wil ik graag bij mijn familie zijn. In Hilversum woont veel familie, ik kom er eigenlijk vandaan."

Rici hoefde niet lang na te denken over het huis aan de Hoge Naarderweg. "Ongelooflijk toevallig, de achtertuin grenst namelijk precies aan de tuin van de huurwoning van mijn moeder aan de Heuvellaan. Zij overleed op Koninginnedag. Die plek voelt goed, het was meteen duidelijk dat het dit huis moest worden."

Yolanthe kocht al eerder een huis voor haar moeder. Drie jaar geleden, toen ze een relatie had met de zanger Jan Smit, kocht ze een huis voor haar moeder in het vissersdorp Volendam.

In 2009 maakten Jan Smit en Yolanthe een einde aan hun relatie. In datzelfde jaar kreeg de presentatrice een relatie met voetballer Wesley Sneijder. Vorig jaar gaf het stel elkaar het jawoord in Italië.