LaBeouf vindt afwezigheid Fox een zegen

Shia LaBeouf vindt het niet erg dat Megan Fox niet te zien is in Transformers: Dark of the Moon. De hoofdrolspeler in de film zegt tegen de Amerikaanse entertainmentzender E! dat haar afwezigheid een zegen is. Producent Steven Spielberg zette Fox onlangs aan de kant.

"Ik vind Megan geweldig. Ze was heel goed in de films waarin ze speelde", begint de 25-jarige acteur. Toch vindt hij het vanuit persoonlijk oogpunt goed nieuws dat Fox in de derde Transformers-film niet te zien is. "In de tweede film werden onze personages één", zegt LaBeouf. "Mijn personage had niet de ruimte om heroïsch te zijn."

Fox was te zien in de eerste twee robotfilms, maar werd voor het derde deel gepasseerd. Spielberg zou haar op staande voet hebben ontslagen nadat ze regisseur Michael Bay had vergeleken met Hitler.

De acteur zegt zich niet bemoeid te hebben met de vervanging voor Fox. In de derde Transformers-film speelt het Britse model Rosie Huntington-Whitley het liefje van LaBeouf. Transformers: Dark of the Moon draait vanaf woensdag in de Nederlandse bioscopen.


LaBeouf vindt afwezigheid Fox een zegen (Foto: Novum)