Assassins Creed: Revelations onthult zich

Ubisoft heeft dan eindelijk meer informatie gegeven over hun Assassins Creed: Revelations. Het spel zal het laatste deel van Ezio's verhaal vertellen. Ezio zal in de voetsporen van zijn legendarische voorloper Altair treden, met een reis naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse Rijk, waar een groeiend leger van de Tempeliers de regio begint te beheersen. 

Assassins Creed: Revelations is gemaakt door Ubisoft Montreal. Het blad Game Informer verscheen met op de cover zowel Altair, Ezio als Desmond, die alle drie te spelen zijn in delen van dit verhaal. Er zijn ook weer multiplayermogelijkheden zoals die eerder al hun opwachting maakten in Assassins Creed: Brotherhood.

"Invulling van het laatste hoofdstuk van de trilogie is Ezio een belangrijke mijlpaal in de Assassins Creed-franchise voor ons en voor onze fans. Assassin's Creed: Revelations bevat veel nieuwe functies en enkele grote verrassingen. We kunnen niet wachten op de E3 van dit jaar om onze fans te laten zien wat we in petto hebben", aldus Ubisoft Montreals creatief directeur, Alexandre Amancio.

Wanneer we het spel kunnen verwachten of voor welke platformen het zal uitkomen is nog niet bekend.

Assassins Creed: Revelations