'Seedorf op weg naar Corinthians'

Het is mogelijk dat Clarence Seedorf volgend seizoen zijn voetballoopbaan voortzet bij het Braziliaanse Corinthians. Ronaldo heeft de middenvelder aangeraden bij de Braziliaanse ploeg.

Volgens Globo Esporte was Ronaldo, die onlangs bij Corinthians een punt zette achter zijn actieve voetballoopbaan, de afgelopen week in Europa om met Seedorf te praten. Ronaldo en Seedorf speelden samen bij Internazionale. "Corinthians heeft interesse, maar er is nog niets getekend. Het is een mogelijkheid voor de zomer", aldus Ronaldo.

Een mogelijke overgang van Seedorf naar Corinthians zou niet verrassend zijn. De Nederlander is getrouwd met een Braziliaanse en heeft een appartement in Rio de Janeiro. Seedorf gaf eerder in interviews aan dat hij interesse heeft om in Brazilië te gaan spelen. Destijds werd Flamengo genoemd als mogelijke werkgever.

Het contract van Seedorf loopt komende zomer af. AC Milan heeft nog niet aangegeven door te willen met onze landgenoot. Seedorf gaf eerder wel aan ook open te staan voor een langer verblijf bij de Italiaanse ploeg.