West Ham-trainer twee wedstrijden geschorst

West Ham United-trainer Avram Grant heeft een schorsing van twee wedstrijden gekregen nadat hij commentaar had geleverd op scheidsrechter Mike Jones.

De Engelse voetbalbond maakte maandag bekend dat Grant voor twee wedstrijden geschorst is. Ook krijgt hij een boete van 6000 pond voor zijn uitspraken over scheidsrechter Mike Jones. Na afloop van de FA Cup-wedstrijd tegen Stoke City liet hij zich tegenover de media uit over het optreden van de arbiter.

Jones gaf dertien seconden na de rust een penalty aan Stoke en daar was Grant het niet mee eens. Hij vond dat West Ham twee strafschoppen had moeten krijgen. "Tot Stoke hun tweede doelpunt maakte, floot hij voor fouten in hun voordeel en gaf hij ze penalty", zei Grant.

West Ham verloor de wedstrijd met 2-1. Door de schorsing zal Grant zijn team niet bij kunnen staan in de Premier League-wedstrijden tegen Bolton en Aston Villa. Eerder kreeg ook Sir Alex Ferguson van Manchester United een schorsing van vijf wedstrijd nadat hij kritiek had op een scheidsrechter.