Ferrer: "Wens Van Gaal veel succes"

Vitesse-trainer Albert Ferrer denkt dat hij volgend seizoen ook nog trainer is van de Arnhemmers. Ook gaat hij in op het gerucht 'Van Gaal'.

Tegen De Gelderlander zegt de Spaanse coach dat hij verwacht zijn contract uit te dienen. "Ik hoop dat ik ook volgend jaar hier trainer ben", aldus Ferrer. De verbintenis van de trainer loopt door tot 2012. Ferrer nam in oktober vorig jaar het stokje over van de ontslagen Theo Bos.

In het gesprek gaat Ferrer in op de geruchten over de komst van Louis van Gaal. "Als een grote trainer vrij komt, is het normaal dat mensen hem gaan koppelen aan andere clubs. In het voetbal zijn er altijd geruchten. Maar ik heb van de clubleiding niets gehoord, dus bij mijn weten speelt er niets."

In het laatste jaar dat Ferrer speler was van FC Barcelona was Van Gaal bezig aan zijn eerste termijn bij de Catalanen. Na dat seizoen was er geen plek meer voor Ferrer, maar van wraakgevoelens is geen sprake; "Als Van Gaal daadwerkelijk zou komen, wens ik hem veel succes. Ik probeer mijn werk zo goed mogelijk te doen."