Oblivion's Horse Armour-DLC nog steeds verkocht

Volgens Pete Hines, vice-president van van Bethesda (hij sprak ook over graphics, trouwens), wordt het Horse Armour-DLC nog altijd verkocht. De DLC voor The Elder Scrolls: Oblivion oogste veel kritiek vanwege de prijs en de weinig toegevoegde waarde, anders dan dat paarden meer schade kunnen weerstaan.

Maar toch verkoopt het, bijna vijf jaar later, nog steeds. "Ik zweer dat er meerdere mensen het gisteren nog gekocht hadden! Om een of andere onbegrijpelijke reden." aldus Hines. Zijn verbazing is te begrijpen, aangezien er genoeg gratis mods zijn die hetzelfde doen.

Er is echter een keerzijde aan het geheel. Als het het geld waard is, dan zullen mensen het blijven kopen. Met Oblivion is Bethesda één van de eerste ontwikkelaars die actief op mini-DLC's inzette. Volgens Hines heeft het hen geen windeieren gelegd: "Dat Horse Armour verkocht goed, Shivering Isles verkocht goed, en alles wat we hebben gedaan voor Fallout 3 verkocht goed. Het is dus duidelijk dat het draait om de waarde ervan, en natuurlijk of het tien dollar of vijf pond is. Zo lang je waar voor je geld krijg, zullen mensen het kopen."

oblivion horse armour