Thurman en Biel spelen 'soccermoms' in komedie

Jessica Biel en Uma Thurman gaan een rol spelen in de sportkomedie Playing the Field, met Gerard Butler als gepensioneerde profvoetballer. Dat schrijft het Amerikaanse filmvakblad Variety.

De Schotse Butler speelt een man die het voetbalteam van zijn zoontje gaat coachen om een band met hem te creëren. En waar voetballende kinderen zijn, daar zijn 'soccermoms'. Thurman speelt een van de moeders en Biel speelt zijn ex-vrouw die gaat hertrouwen met een andere man.

Butler is tevens producent van Playing the Field. Thurman is dit jaar net als Butler te zien in Movie 43, een film die bestaat uit korte komedies. Jessica Biel werkt aan de horrorthriller The Tall Man.

De film wordt geregisseerd door de Italiaan Gabriele Muccino, bekend van het drama The Pursuit of Happyness met Will Smith en zijn zoontje Jaden uit 2006. Het scenario van de voetbalkomedie is geschreven door Robbie Fox. Zijn laatste werk So I Married an Axe Murderer stamt uit 1993. De opnames voor Playing the Field moeten volgende maand beginnen.


Thurman en Biel spelen 'soccermoms' in komedie (Foto: Novum)