[Gerucht] Thief 4 op GDC?

Er gaan geruchten rond dat Eidos op de Games Developer Conference (GDC) meer nieuws gaat uitbrengen over Thief 4. Het vierde deel uit de reeks is al sinds mei 2009 bevestigd maar tot nu toe is er weinig nieuws bekend. Officieel heeft Eidos niet bekend gemaakt dat ze met nieuws komen, maar een schema van de GDC verklapt meer.

Op het schema staat een aankondiging voor een presentatie genaamd 'Stealing Sound: Generative Music in THIEF'. De tekst bij deze titel verklaart dat muziek altijd een belangrijk onderdeel is geweest van de Thief-reeks en dat het nieuwste deel daarin geen uitzondering is. Tevens zou dit de eerste keer zijn dat er openlijk nieuws komt over Thief.

"Innovative audio has been at the heart of the original THIEF titles and Eidos Montreals new THIEF is no exception, this presentation will mark the first time that the game has been spoken about publicly."

Er is nog geen tijd bekend van de presentatie maar de GDC zelf vindt plaats vanaf 28 februari tot en met 4 maart. We moeten dus afwachten of er meer nieuws komt over Thief en welk nieuws dit dan mag zijn.

thief4