[PDC] Osborne, Caven, McDine verder

Colin Osborne heeft erg simpel de volgende ronde van de PDC World Darts Championship gehaald. In zijn eerste partij van het toernooi won hij erg simpel van debutant Chris Thompson.

Hij kon vooral in de eerste twee sets totaal niet mee met het tempo van Osborne. In het derde bedrijf kende Thompson een kleine opleving, maar The Wizard was hier niet van onder de indruk. Toch wist Osborne in de derde set zijn dubbels moeilijk te vinden, maar omdat Thompson ook zijn kansjes niet benutte, pakte Osborne ook simpel de derd set. In de tweede ronde is Jamie Caven de tegenstander.

Caven won in de eerste ronde van Devon Petersen. De Zuid-Afrikaan debuteerde in Alexandra Palace en maakte veel indruk. De 24-jarige Petersen had zelfs kansen om na zijn voorronde partij tegen Madhoo ook Caven te kloppen. In de slotfase begon hij ecter fouten te maken waar Caven met een 161-finish van wist te profiteren: 3-1.

Kevin McDine haalde ook de tweede ronde. SupaMc en tegenstander Barrie Bates hadden beide moeite om de triples te vinden, maar de dubbels bleek een ware marteling. Veel missers en hierdoor nam het vertrouwen van allebei rap af. McDine was uiteindelijk scorend net iets beter en won met 3-1.

Raymond van Barneveld behaalde gisteravond ook de tweede ronde door Steve Hine te verslaan.