Singles-concert Kane in een dag uitverkocht

Fans van Kane lopen warm voor een tijdreisje met de Haagse band. De kaarten voor het Singles Only-concert in april, vlogen zaterdag over de toonbank. Binnen een dag was de show in Ahoy uitverkocht.

"Je hoopt dat het goed gaat natuurlijk", reageert frontman Dinand Woesthoff. "Maar dat het zo snel zou gaan hadden we toch niet verwacht. Elke stoel weg binnen een dag." Tickets voor de show gingen zaterdagochtend in de verkoop. Tegen vijf uur waren alle veertienduizend kaartjes verkocht.

Tijdens het tweeënhalf uur durende concert laat Kane alle 24 uitgebrachte singles de revue passeren. De nummers worden op volgorde van verschijnen gespeeld, van Where Do I Go Now tot High Places. "We hadden er al zin in, maar dit geeft nog een extra boost", jubelt Dinand. "Rotterdam wordt the place to be!"

Kane werd vrijdagavond verrast tijdens de tweede liveshow van The Voice of Holland. De rockers kregen een dubbele platinaplaat voor het album No Surrender. De onderscheiding houdt in dat de plaat ruim honderdduizend keer is verkocht.

Tijdens de show, waarin Kane Rain Down on Me en High Places ten gehore bracht, maakte de band bekend dat de winnaar van The Voice of Holland in april het voorprogramma mag verzorgen.


Kaarten singles-concert Kane binnen een dag uitverkocht (Foto: Novum)