Prehistorische Sackboy laat je bewegen in december

Zoals eerder al verwacht komt er inderdaad een Movegame uit met Sackboy in de hoofdrol. Sony heeft vandaag officieel Sackboy's Prehistoric Moves aangekondigd. De game zal multiplayer-only zijn en heeft minstens één Move-controller nodig. Er kunnen daarnaast maximaal 3 DualShock-controllers aangesloten worden.

De speler met de Move-controller gebruikt deze om het pad bewandelbaar te maken: kratten zullen opgeblazen worden, knoppen ingedrukt en platforms geactiveerd. Zo kunnen de drie andere spelers zich een weg door de levels heen banen, die natuurlijk een prehistorisch tintje hebben.

Sackboy, de Move en een prehistorisch landschap. Nog niet overtuigd? De game zal op 7 december gratis op PSN verschijnen, mits je een PlayStation Plus lid bent. Voor alle gebruikers met een normaal lidmaatschap zal de game een week later op 14 december verschijnen voor 6 dollar. De game zal ook als een bonus op de LittleBigPlanet 2 blu-ray zitten, maar dan moet je nog wachten tot volgend jaar, als LBP 2 in januari uitkomt.

lbp
lbplbp
lbplbp