Arts verkracht vrouw 7 keer in 1 nacht

Een Australische arts verdwijnt voor minimaal vier jaar achter tralies. Bendigo GP Arvind Sharma heeft in slechts een nachtje een vrouw maar liefst zeven keer verkracht. Tijdens de verkrachtingen heeft de 37-jarige dokter ook nog eens doorlopend foto's gemaakt.

De arts en zijn slachtoffer kenden elkaar en hadden zelfs vrijwillige seks voor de verkrachtingen in december 2006. Op die bewuste avond ging de vrouw met de dronken arts mee naar zijn huis. De vrouw, die toegaf 'een beetje aangeschoten' te zijn, wees de hitsige dokter af omdat ze zich niet lekker voelde.

Sharma liet zich echter niet uit het veld slaan en ging door met zijn versierpogingen. Tijdens de aanrandingen nam hij foto's met zijn gsm. De vrouw verzette zich niet tegen de verkrachtingen omdat ze bang voor hem was.

De rechter erkende dat de arts een enorme reputatie geniet en dat zijn patiënten hem nog graag om advies vragen. Door de verkrachtingen is de carrière van Sharma echter naar de maan. De rechter legde hem zes jaar cel op, waarvan de dokter er minimaal vier moet uitzitten.