Van Beukering: "Iedereen was erg enthousiast"

Jhon van Beukering is dichtbij een overgang naar SC Cambuur. De aanvaller heeft in twee dagen tijd de technische staf weten te overtuigen.

De clubloze aanvaller is reeds twee dagen op proef in Leeuwarden om een contract af te dwingen en liet een onuitwisbare indruk achter. "Liever nog vandaag dan morgen", maakt ook Van Beukering zijn intenties duidelijk tegen Voetbal International.

"De trainer heeft mij verteld dat hij met de voorzitter gaat praten. Hij wil me er heel graag bij hebben. Ik paste goed in de groep en heb bovendien goed getraind. Zelf had ik op voorhand al wel verwacht dat het goed zou komen." Van Beukering wacht nu op een aanbod van Cambuur.

Eerder liet de club al weten dat het afhankelijk is van externe financiers om de oud-spits van onder meer N.E.C. Nijmegen binnen te halen. "Iedereen was erg enthousiast", aldus een hopende Van Beukering. "Zelf wil ik graag weer elke week spelen. Over voorwaarden hebben we het nog helemaal niet gehad. Laat eerst het bestuur van Cambuur maar groen licht geven."