[EL] Uitslag Debreceni VSC - PSV

PSV heeft vanavond de uitwedstrijd in de Europa League tegen Debreceni VSC met 1-2 gewonnen. Dankzij de winst gaan de Eindhovenaren in Groep I aan de leiding met zeven punten.

PSV begon niet sterk aan het duel. Toch kregen de Eindhovenaren wel snel een aantal kleine kansen.  Doordat het spel van PSV, naarmate de eerste helft vorderde, steeds slordiger werd, kon Debrecen gevaarlijk worden. Mijadinoski schoot op de paal en kon niet veel later zelfs de 1-0 binnenschieten. Hierna voerde PSV het tempo wat op en via een aanval van Berg en Engelaar werd de gelijkmaker gescoord.

In de tweede helft namen de Eindhoveran de regie wat meer in handen maar het tempo dat ze hanteerde was te laag om de Hongaarse defensie uit elkaar te spelen. In de 66e minuut kwam PSV alsnog op 1-2. Pieters zette voor waarna de bal via de rug van Dzsudzsák voor het doel terechtkwam en invaller Reis het laatste tikje gaf.

In het resterende deel van de wedstrijd slaagde Debreceni VSC er niet in om de wedstrijd te laten kantelen, terwijl PSV vergat om de wedstrijd definitief te beslissen. En dus was de eindstand 1-2.