Leraar ontslagen na natte droom over leerlinge

Een Taiwanese scheikundeleraar is ontslagen wegens een natte droom. De plakkerige substantie kwam vrij na een droom over een leerlinge, zo bekende hij aan het bewuste meisje. Het meisje was niet gediend van de bekentenis en zorgde ervoor dat leraar Kuo de zak kreeg.

Kuo doceerde scheikunde aan een middelbare school in Taipei. Hij was erg populair bij de jongens, aangezien hij voor de klas geregeld een vieze mop vertelde. Op zijn beurt kende hij hun extra punten toe als zij op hun beurt hetzelfde deden.

De meisjes moesten echter niets van hem hebben. Zo keek hij de leerlinges niet in de ogen, maar bleef zijn blik meestal op hun borsten gericht. Op een dag sloeg hij zijn arm om een van de meisjes en deed hij haar een schokkende bekentenis. "Ik heb over jou gedroomd", beweerde hij. "Toen ik wakker werd, ontdekte ik dat ik een natte droom had gehad."

Het meisje meldde zich vol walging bij de schoolleiding, die hierop een onderzoek instelde naar het gedrag van de scheikundeleraar. Naar aanleiding van dit onderzoek besloot men Kuo de laan uit te sturen. De leraar kon zich echter niet vinden in de beslissing en klaagde zijn ex-werkgever aan. De rechter stelde de school echter in het gelijk en besloot dat Kuo maar ander werk moet zoeken.


Gelukkig heeft men er weer een mooi animatiefilmpje van gemaakt