Move doet het lekker, Sony heeft vertrouwen in de feestdagen

Andrew House, Chief Marketing Officer van Sony, verwacht een zeer goede verkoop van Sony-producten tijdens de feestdagen.
Sprekend met Bloomberg, geeft House aan dat het bedrijf een uitbreiding van 15 miljoen PlayStation 3-consoles verwacht in dit fiscale jaar. Met name dankzij de afzet in de 99 Europese territoria. Tot nu toe, volgens de gegevens van 13 oktober, is de Playstation 3, 38 miljoen keer over de toonbank gegaan.

"Als we de afgelopen jaren bekijken zijn de verkopen aanzienlijk gestegen, terwijl overal in de markt een geleidelijke daling te zien is," aldus House.
Verder geeft House aan: "Tevens zijn er behoorlijk goede verkopen van de Move controller. In de eerste maand is de Move, alleen al in Europa, anderhalf miljoen keer over de toonbank gegaan."

House: "De eerste verkoopresultaten waren dermate positief dat het onze verwachting te boven ging. We moeten waarschijnlijk de productie verhogen. We hebben dan ook het volle vertrouwen, dat we aan het einde van dit jaar winst zullen maken. Maar door de bij ons bekende gegevens, zal er nog genoeg uitdaging zijn."

 

PS move