F.3.A.R. - Angst voor Alma Wade

F.E.A.R. 3, ook wel geschreven al F.3.A.R, wordt op 31 maart 2011 uitgegeven door Warner Bros Interactive voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Ontwikkelaar Day 1 Studios noemt de co-op mode, betere mogelijkheden om dekking te zoeken en het hogere aantal schrikmomenten een verbetering ten opzichte van de eerder uitgebrachte F.E.A.R.-games.

In deze versie is het niet alleen mogelijk om in de huid te kruipen van "Point Man", het karakter waar ook in F.E.A.R. mee gespeeld kon worden; dit keer kan ook gekozen worden om als "Paxton Fettel" de strijd aan te binden met Alma Wade, de vrouwelijke tegenstander uit de eerdere games.

In onderstaande trailer zie je twee soorten mechs die de spelers kunnen besturen en waar ze zich op sommige momenten tegen moeten verdedigen. De "Enhanced Power Armor" en de kleinere, maar tegelijkertijd dodelijke, "Power Armor" zijn uitgerust met high-tech wapens zoals het dubbele "Trident" kettinggeweer, ballistische raketten die op de schouder worden geplaatst en de dubbele "Heavy Bore" autokanonnen met automatische herlaadsystemen.